Олещук показав знищення мосту у Курській області українською авіацією: відео.

Знищення мосту у Курській області
Знищення мосту у Курській області

Українські військові льотчики успішно проводять операції на Курському напрямку, наносячи точні удари по позиціях противника. Про це заявив командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

"Авіація Повітряних Сил активно долучається до бойових дій на Курському напрямку. Українські пілоти проводять точні удари по ворожих опорних пунктах, зосередженнях техніки, а також важливих логістичних центрах та шляхах постачання противника", - написав Олещук і опублікував відео удару.

Генерал-лейтенант висловив подяку льотчикам та всім, хто забезпечує бойову роботу авіації.

Раніше повідомлялося про атаку українських збройних сил на міст через річку Сейм у Глушково Курської області за допомогою ракетних систем залпового вогню HIMARS. За інформацією російських джерел, перший удар призвів до знищення мосту, який проїжджали два працівника "Народного фронту" і які загинули. Другий удар спричинив повне руйнування мосту.

Внаслідок атаки 30 населених пунктів Глушківського району залишилися відокремленими від території, під контролем російських військ. Евакуація цивільного населення з цих районів стала складною.

Російські військові аналітики зауважують, що зруйнований міст відігравав ключову роль у постачанні російської військової групи в даному районі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua