Олімпіада-2024: бронзовий медаліст у цікавий спосіб дізнався стать майбутньої дитини .

Бронзовий медаліст з Олімпіади-2024 дивиться на ультразвукове зображення дитини
Бронзовий медаліст з Олімпіади-2024 дивиться на ультразвукове зображення дитини

Американський плавець Раян Мерфі, який здобув бронзову медаль Олімпіади-2024 у Парижі на дистанції 100 метрів на спині, дізнався стать своєї майбутньої дитини одразу після змагання. Про це повідомляє американське видання Today.

За даними видання, після змагання дружина Мерфі Бріджит Контінен розкрила стать їхньої очікуваної дитини. Вона тримала на трибунах плакат з написом: "Раяне, у нас дівчинка!". Згодом Мерфі побачили на трибунах, де він обіймав свою дружину.

"Я повертався назад, а Бріджит тримала табличку з написом 'Раян, у нас дівчинка!'. Це був перший раз, коли я дізнався стать дитини. Ми думали, що буде хлопчик. І всі, з ким ми розмовляли, думали, що буде хлопчик", - розповів Мерфі.

Варто зазначити, що це уже сьома олімпійська медаль для Раяна Мерфі. Це робить його одним з найбільш титулованих спортсменів усіх часів олімпійського руху.

Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет (МОК) опублікував на своєму веб-сайті фотографію бразильського серфінгіста Габріеля Медини, назвавши його образ одним з найяскравіших на Олімпійських іграх. На знімку спортсмен підноситься над водою.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua