Оперативна інформація Генштабу ЗСУ: 179 бойових зіткнень за добу.

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ: 179 бойових зіткнень за добу
Оперативна інформація Генштабу ЗСУ: 179 бойових зіткнень за добу

Стан на фронті

За даними Генерального штабу ЗСУ, на фронті в ніч з 30 на 31 серпня 2024 року становище залишається напруженим. Протягом минулої доби відбулися 179 бойових зіткнень, а українські захисники продовжують стримувати наступ противника і завдають йому втрат.

Найбільше боїв відбулося на Покровському напрямку - 55, а також активна бойова діяльність триває на Куп'янському, Лиманському і Курахівському напрямках.

Атаки загарбників

Загарбники здійснили два ракетні удари, 61 авіаудар і понад 3180 обстрілів. Крім цього, противник використав 573 дрони-камікадзе.

Успіхи українських захисників

Українські захисники здійснили успішні дії на Харківському напрямку (7 бойових зіткнень), Куп'янському напрямку (30 боїв) і Лиманському напрямку (22 бої). На Покровському напрямку зафіксовано 52 відбиті атаки, ще триває 3 бойових дій.

Зокрема, Генштаб відзначає успіхи 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, яка ефективно знищує ворожу техніку та бойові позиції.

Результати боротьби

За минулу добу на Покровському напрямку вдалося нейтралізувати 318 окупантів, з яких 132 - безповоротно. Крім того, було знищено танк, бойову машину піхоти, 8 безпілотних літальних апаратів і 2 одиниці автотранспорту противника.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua