П'яні працівники воєнізованої охорони заснули в потязі. Реакція «Укрзалізниці».

П'яні працівники воєнізованої охорони заснули в потязі. Реакція «Укрзалізниці»
П'яні працівники воєнізованої охорони заснули в потязі. Реакція «Укрзалізниці»

Пасажир поїзда зняв на відео п'яних та побитих працівників "Відомчої воєнізованої охорони" "Укрзалізниці", які спали у купе провідника. Запис оприлюднили засоби масової інформації "Варта1".

Коли пасажир увійшов у вагон, він побачив п'яних та побитих працівників воєнізованої охорони "Укрзалізниці". Прикарпатська поліція була викликана на місце, і під час зупинки поїзда в Стрию охоронці були виведені з поїзда.

"Укрзалізниця" уже реагує на цей випадок. Компанія заявила, що працівники філії "Відомча воєнізована охорона", які були причетні до "ганебного інциденту" у поїзді №43/44 "Черкаси - Івано-Франківськ", будуть негайно звільнені.

Наразі "Укрзалізниця" проводить службове розслідування цього інциденту, а працівників відправлено на медичне обстеження.

"Укрзалізниця просить вибачення і наголошує на тому, що така поведінка є неприпустимою для будь-якого працівника галузі. Всі причетні будуть притягнуті до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з 30 червня 2023 року пасажирські поїзди отримали супровід воєнізованої охорони. Два працівники воєнізованої охорони мають перебувати у поїзді під час рейсу, патрулювати вагони та забезпечувати постійний контроль над порядком.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua