Перехоплення ГУР: росіяни дедалі більше нервують через війну проти України.

Росіянські солдати на кордоні України
Росіянські солдати на кордоні України

Головне управління розвідки України перехопило розмову цивільних з Білгородської області. Вони говорили про стан населення Росії. Аудіо з розмовою росіян з'явилося в Telegram-каналі української розвідки.

Жінка з Білгородської області заявляє, що росіяни вважають, що відбувається "зачищення людей" - спочатку пандемія коронавірусу, а потім війна.

"Там багато хто, там же ось обстріл був, ну в Білгороді, і там багато хто пише, типу чому ось це більше, ну раніше висвітлювали це скрізь, а тепер навіть не можна там відео відправити. Ну саме люди не хочуть відправляти, мабуть, вони втомилися вже від цього", - каже вона.

Росіянка заявила, що населення її країни нервує та кричить один на одного, оскільки ніхто не знає, що буде у майбутньому. Вона додала, що жителі РФ втомилися від цього.

Нагадаємо, житель Білгорода розповів про мародерство російських військових в області. За його словами, бійці "Ахмату" вже "всю Козинку винесли".

Оперативний штаб Білгородської області в Росії вирішив відселити жителів кількох сіл. Губернатор В'ячеслав Гладков заявив, що в прикордонні "є багато поранених і загиблих".

Російські війська замінували дамби у Білгородській області. Ймовірно, вони готують провокації, щоб звинуватити Україну в екологічних та гуманітарних наслідках.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua