Переміщення в районах бойових дій: Генштаб звернувся до українців та іноземців.

Евакуація населення з районів бойових дій
Евакуація населення з районів бойових дій

Заклик Генштабу ЗСУ до громадян уникати зони бойових дій

Генеральний штаб Збройних сил України закликав громадян, зокрема й іноземців, не знаходитися в зоні бойових дій без зазначеного дозволу. Про це заявили в Генштабі ЗСУ.

“Попри заходи безпеки, які вживаються військовим командуванням з метою досягнення поставлених цілей, збереження життя та здоров’я військовослужбовців і мирних громадян, трапляються випадки незаконного проникнення окремих осіб у зони проведення бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

Генштаб підкреслив, що це може негативно вплинути на заходи безпеки військових сил та створити додаткову загрозу для життя як наших воїнів, так і мирних громадян.

“Закликаємо громадян України та іноземців дотримуватися встановлених правил щодо переміщення в районах бойових дій, зокрема і у двадцятикілометровій прикордонній зоні Сумської області”, – закликають у командуванні.

Як інформував раніше “Главком”, Служба безпеки, Збройні сили та розвідка здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну. Зазначається, що цей удар було здійснено завдяки далекобійним дронам.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua