Плануйте сміливо: синоптик Діденко потішила прогнозом погоди до кінця тижня.

Діденко прогноз погоди до кінця тижня
Діденко прогноз погоди до кінця тижня

Прогноз погоди в Україні на 19 вересня

Синоптик Наталія Діденко повідомила про погоду в Україні на четвер, 19 вересня. Її прогноз можна знайти на її сторінці у Фейсбук.

Осіння погода вже відчувається у жителів України, особливо вночі, коли температура впадає. Але синоптик заспокоїла українців тим, що протягом цілого тижня погода буде хорошою.

Останніми днями усю країну охопив сильний вітер, і, за словами Діденко, він триватиме і завтра. Сильний вітер очікується у східних, центральних областях та на півдні. Але на півночі та заході він буде помірним.

«Наприкінці тижня в Україні очікується ясна та тепла погода. Без дощів та морозів, крім високогір'я Карпат, де вночі може становити нуль та трохи мінусу», - зазначила Діденко.

Температура повітря буде рухатися від +20 до +26 градусів, на Закарпатті та навколо Карпат буде трохи нижчою - від +18 до +22 градусів.

У Києві також буде сухо та сонячно, але з вітерцем. Температура повітря буде трохи теплішою, ніж сьогодні, до +24 градусів удень.

Також синоптик закликала українців насолоджуватися погодою та планувати активності на вулиці. Вона також наголосила на необхідності бути розсудливими, перевіряти інформацію в надійних джерелах та дотримуватися необхідних заходів безпеки.

Нагадаємо, що в Україні цей час поділяється на бабине літо.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua