Подорож на Різдво: який острів збирає туристів з усього світу.

Різдвяне подорож на острів
Різдвяне подорож на острів

У Малагу запрошують святкувати Різдво, де температура в грудні становить приблизно 18 градусів. Тут проводять одну з найважливіших різдвяних традицій - запалювання різдвяних вогнів, яка набуває все більшої популярності щороку.

Запалювання різдвяних вогнів є однією з найважливіших подій такого роду в Іспанії і набуває поширення протягом багатьох років.

Також на острові організовують різдвяний ярмарок, де можна насолодитися святковою атмосферою. Малага - ідеальне місце для святкування Різдва Христового.

Це ідеальне місце для святкування Різдва Христового.

Різдвяний ринок Малаги працює з 24 листопада до 5 січня і пропонує різноманітні солодощі, святкові вогні та дитячі іграшки. Тут також влаштовують театралізовані процесії.

На ринку Пасео-дель-Парке можна спробувати традиційні солодощі, такі як пісочне тісто, марципан і нуга, а також смажену випічку з вином - боррачуелос.

Ботанічний сад Малаги пропонує щорічну виставку світла, яку варто відвідати. Засновані у 1855 році, сади містять понад 50 000 рослин і є одними з небагатьох субтропічних садів Європи.

Зальцбург є популярним напрямком зимового відпочинку в Австрії. Місто в Альпах відоме своїми засніженими пейзажами, які внесені до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Також воно славиться бароковою архітектурою, старовинною кухнею і музичним життям.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua