Поїздка у таксі на сафарі: Uber вводить нову послугу для туристів .

Сафарі на таксі: Uber для туристів
Сафарі на таксі: Uber для туристів

Компанія Uber представила нову послугу Uber Safari, яка дозволить пасажирам побачити африканські сафарі. Ця послуга запрацювала в Кейптауні з жовтня цього року. За допомогою унікальної поїздки, яку можна замовити за допомогою додатку Uber, мандрівники зможуть насолодитися неймовірною дикою природою Африки всього за $200 на чотирьох осіб.

Пасажири, які замовлять сафарі, будуть перевезені з Кейптауна до приватного заповідника Аквіла. Вони зможуть насолодитися вітальним перекусом перед поїздкою і разом із гідами відправитися на незабутню пригоду.

Заповідник Аквіла, що розташований за дві години їзди від Кейптауна, пропонує великий вибір дикої тварини, включаючи левів, слонів, буйволів, гепардів та носорогів. Цей заповідник займає площу понад 9712 квадратних кілометрів і є одним з найбільших заповідників в Африці.

Для замовлення мандрівки Uber Safari клієнтам потрібно відкрити додаток Uber і вибрати піктограму Uber Safari на головному екрані. Потім вказати дату та місця посадки і висадки. Якщо мандрівка буде підтверджена, клієнти отримають підтвердження електронною поштою.

Послуга Uber Safari доступна з 2 жовтня 2024 року і буде працювати по п'ятницях і суботах до кінця січня. Рекомендується забронювати тур заздалегідь, оскільки кількість поїздок обмежена.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua