Поляки назвали причину задержания боксера Усика.

Боксер Усик затриманий у Польщі
Боксер Усик затриманий у Польщі

Причину затримання українського боксера Олександра Усика в аеропорту Краків розкрила польська влада. За словами представника Карпатського прикордонного загону Яцека Міхаловскі, Усик був заарештований на запобіжний захід.

Я можу підтвердити, що втручання стосувалося двох людей з українським громадянством. Це той випадок, коли перевізник не дозволяє їм літати. Вони втратили статус пасажира і не були допущені на борт. Вони не хотіли виходити з гейту, літак не міг злетіти. На запити співробітників вони не відреагували, і відповідно до процедури втрутилися наші співробітники зі спецгрупи.

Також було повідомлено, що двоє осіб з команди Усика не отримали статус пасажира та не могли летіти. Вони відмовлялися покинути зону виходу на посадку, заважаючи вильоту літака. Однак, на них не було застосовано фізичного впливу.

Раніше промоутер Анджей Василевський висловив своє обурення щодо арешту Усика, назвавши ситуацію ганебною для Польщі. Президент України Володимир Зеленський також відреагував на арешт Олександра Усика в Кракові.

Усик вперше прокоментував інцидент у Кракові. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua