Поліція Вінниччини припинила злочинну діяльність драгдилера, що діяв на міжрегіональному рівні (відео).

Затримання наркоторговця Вінниччини.Поліція запобігла злочину.
Затримання наркоторговця Вінниччини.Поліція запобігла злочину.

В Могилів-Подільському районі затримали наркодилера

Один з жителів Могилів-Подільського району організував лабораторію для виготовлення наркотиків, таких як амфетамін, канабіс і псилоцибінові гриби. Він також займався вирощуванням елітних сортів коноплі і продавав наркотики через поштові відправлення та месенджери.

Поліція встановила, що протягом місяця зловмисник міг виробити до 3 кг наркотиків і виростити приблизно 1000 наркорослин, а його прибуток становив 200 тисяч гривень на місяць.

На земельній ділянці, де відбувалося вирощування коноплі, поліція вилучила понад 500 рослин канабісу.

Поліцейські затримали 30-річного наркодилера і провели обшуки в його приміщенні, де він мав нарколабораторію, і в його місці проживання. В результаті було вилучено 5 кг канабісу, спори галюциногенних грибів, прекурсор фенілнітропен, лабораторне обладнання, хімреактиви, пакувальні матеріали та мобільні телефони.

Поліція також встановила, що наркодилер вирощував коноплю на спеціально облаштованій земельній ділянці. Він доглядав за рослинами, використовуючи поливну систему, а під час дозрівання рослин він мешкав в наметі.

Зловмиснику повідомили про підозру у незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів і вирощуванні конопель. За це йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Продовжуються розслідування, спрямовані на викриття інших осіб, причетних до незаконного наркообігу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua