Політичні ігри Нетаньяху: чому демократи США не можуть спати спокійно.

Частково сонні демократи США через гру політичних ігор Нетаньяху
Частково сонні демократи США через гру політичних ігор Нетаньяху

Представники Демократичної партії у США висловили занепокоєння тим, що Біньямін Нетаньяху намагається вплинути на вибори на користь колишнього президента Дональда Трампа. За інформацією The Hill, вони стверджують, що Джо Байден був неактивним у відповіді на агресивні дії Нетаньяху в Газі та Лівані, але це стосується лише його політики в цих регіонах. Нетаньяху може віддати перевагу перемозі Трампа, так як його політика підходила до бажань прем'єр-міністра Ізраїлю.

Проте, слід зазначити, що віце-президент Камала Гарріс підтримувала військові цілі Ізраїлю в боротьбі з ХАМАСом. Слова про те, що Нетаньяху впливає на рішення Ізраїлю щодо ударів по ядерній інфраструктурі Ірану - це натяжка, оскільки це не пов'язано з виборами в окрузі Нортгемптон у Пенсільванії, який може вирішити результат виборів.

Замість того, щоб скаржитися на вплив Нетаньяху на вибори, Демократи повинні бути обурені тим, що їхня політика на Близькому Сході може завдати шкоди їм на виборах. Самі вони намагалися усунути Нетаньяху з посади прем'єр-міністра Ізраїлю, тому їхні заяви про його вплив є необгрунтованими.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua