Польське місто стало одним із найкращих для життя у Європі.

Польське місто - одне з найкращих
Польське місто - одне з найкращих

Згідно зі звітом Європейської комісії, місто Білосток у Польщі, яке має мало туристів, було визнано одним із найкращих місць для життя в Європі. Мешканці міста позитивно оцінили покращення якості свого життя.

Білосток перевершив такі відомі міста, як Рим, Лондон і Берлін, за найвищим відсотком задоволених мешканців.

Місто налічує 290 тисяч жителів, які готові показати туристам своє місто. Хоча мандрівники поки що не часто відвідують Білосток, там є що подивитися і що скуштувати, особливо зауважується старе місто.

Серед обов'язкових для відвідування локацій є палац Браницьких, Ринкова площа, Кафедральний собор Успіння Пресвятої Богородиці і казкова вулиця Липова.

Туристів закликають відвідати Білосток, особливо, якщо вони шукають місце для короткочасної подорожі. Місцеві мешканці дуже привітні і готові допомогти та порадити, куди піти і як провести час. Навіть якщо не всі розмовляють англійською мовою, завжди можна знайти спосіб домовитися.

Уряд Польщі представив проєкт щодо внесення змін до деяких законів з метою поліпшення візової системи. Одна зі змін стосується системи видачі національної візи для навчання, що передбачає подання нострифікованого сертифікату про навчання через Польську національну агенцію академічного обміну (NAWA).


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua