Понад 96 годин: в Україні пройшов рекордний онлайн-урок англійської мови.

Онлайн-урок англійської мови в Україні
Онлайн-урок англійської мови в Україні

Українська рекордна школа англійської мови, AP School, провела онлайн-урок англійської мови, що тривав 96 годин 41 секунду. За уроком взяли участь 13 викладачів та 35 тисяч учасників, які могли покращити свої знання мови від рівня A0 до C1.

За словами керівниці Національного реєстру рекордів України Лани Вєтрової, цей рекорд важко буде побити, але головне, що учасники отримали якісні знання. Урок відбувався у дзеркальній студії і транслювався на різних платформах.

Під час уроку викладачі давали поради щодо вивчення іноземної мови та розповідали про безкоштовні ресурси для підвищення рівня знань. Також відбулася благодійна акція, яка мала на меті зібрати гроші для ЗСУ.

Директор AP School Микола Періг зауважив, що встановлення цього рекорду мало на меті допомогти ЗСУ та підкреслити важливість саморозвитку в складний період. Він також наголосив, що вивчення англійської мови відкриває нові можливості для співпраці з закордонними компаніями і залучення коштів в Україну.

Нагадаємо, що хмельничанин Олексій Кордзіховський установив національний рекорд, відкривши зубами металеві кришки на понад пів сотні пляшок, зібравши таким чином гроші на дрон для ЗСУ.

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua