Постійний наступ РФ на Часів Яр та просування біля Курахового - звіт ISW.

Постійний наступ РФ на Часів Яр та просування біля Курахового
Постійний наступ РФ на Часів Яр та просування біля Курахового

Російські війська продовжують атаку в Україні

За даними аналітиків Інституту вивчення війни, російські війська не припиняють атакувати Україну. Атаки зафіксовано в районі Часового Яру та Курахового. Також зафіксовано просування російських військ у Курській та Харківській областях. Голова Бєлгородської області спростував інформацію про входження української диверсійно-розвідувальної групи на їхню територію.

Бої продовжуються у Харківській та Луганській областях

Українські сили ведуть бої в районах Вовчанська та Стариці. Російська армія використовує артилерійські снаряди, виготовлені у Північній Кореї. В Луганській області продовжуються наступальні операції російських сил, а також сталася вибух, в результаті якого були жертви.

Російські війська продовжують наступ на Донецькій та Запорізькій областях

На Донецькій області російські війська наступають на різних напрямках, зокрема на північ від Торецька та на південний захід від Романівки. Також зафіксовано просування російських військ на схід від Курахового. У Запорізькій області російські війська продовжують атакувати позиції українських сил.

Військові дії на заході Запорізької області

Російські війська продовжують атакувати позиції українських військ на заході Запорізької області. Українські системи радіоелектронної боротьби успішно використовуються проти російських сил, але у них виникли проблеми з радіозв'язком. Військові дії мають малу інтенсивність.

Противник вчинив два ракетних удари, 47 авіаударів та здійснив понад 3000 обстрілів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua