Потрібно закінчити війну так, щоб гарантувати безпеку всій Україні – звернення Зеленського.

Зеленський закликає до миру та безпеки
Зеленський закликає до миру та безпеки

Україна активно працює над стратегією спілкування з партнерами та готується до проведення другого Саміту миру, заявив президент Володимир Зеленський.

Уряд України проводить перемовини з різними партнерами, включаючи зустрічі в Європі та на переговори з президентом США. Також планується приїзд американської делегації до України. В українських представників є активний діалог із колегами в Європі. Основна мета цього плану - завершити війну і забезпечити безпеку та стабільність для українського народу та всієї країни.

Президент також планує провести зустрічі з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком та прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Зеленський висловив слова подяки українським правоохоронцям, підкресливши, що їх успіхи в боротьбі зі злочинністю є дуже значущими. Президент також наголосив на необхідності зміцнення інституцій для гарантування внутрішньої безпеки.

Нагадаємо, що найближчим часом до України прибуде делегація з США з поглядом на стратегію перемоги. Також Україна отримає фінансову допомогу від 500 до 750 мільйонів доларів для посилення оборони.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua