Повені в Європі: «Укрзалізниця» попередила про зміни в рейсах до України.

Повені в Європі: затоплені залізниці
Повені в Європі: затоплені залізниці
«Укрзалізниця» оновила інформацію про рух поїздів у зв'язку зі стихією в Центральній Європі. Про це повідомляється на офіційному телеграм-каналі компанії.

Станом на ранок вівторка:

  • рейс Відень–Київ–Відень продовжує курсувати як Будапешт–Київ–Будапешт.
  • рейс Відень–Чоп–Відень угорськими вагонами класу Інтерсіті також курсує як Будапешт–Чоп–Будапешт.
  • рейс Прага–Перемишль–Прага відновлюється обʼїзним маршрутом через станцію Петровіце-у-Карвіне без заїзду в Остраву.
  • рейс Прага–Чоп–Прага продовжить прямувати в обʼїзд із незначним запізненням.

Також, через технічні проблеми на перегоні між Захонню і Тужером для рейсів 146 Чоп–Будапешт і 644 Дебрецен–Мукачево налагоджено автобусний трансфер, допомагають угорські координатори.

«Усі поїзди в сполученні з Україною та Варшавою, Хелмом, Перемишлем, Кошицами, Будапештом, Захонем, Кишиневом курсують за розкладом», – повідомили в «Укрзалізниці».

Нагадуємо, що проливні дощі та повені, спричинені штормом «Борис», продовжують сіяти хаос у Центральній та Східній Європі. Кількість жертв сягнула 17 осіб. 

Десятки тисяч людей змушені були покинути свої домівки в Польщі, Австрії, Чехії, Угорщині, Румунії та Словаччині. Повінь прорвала дамби, затопила вулиці і призвела до відключень електроенергії. У деяких місцях під водою опинилися цілі квартали.

В зв'язку з повенями Польща оголосила надзвичайний стан у південних регіонах. Влада країн продовжує боротися з наслідками стихії та надавати допомогу постраждалим.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua