Пожежа на нафтобазі «Атлас» у РФ триває четвертий день: супутниковий знімок.

Пожежа на нафтобазі «Атлас» у РФ
Пожежа на нафтобазі «Атлас» у РФ

Пожежа на нафтобазі "Атлас" у Каменськ-Шахтинському районі Ростовської області ще не припинилася, як свідчить новий супутниковий знімок, який опубліковано "Радіо Свобода".

Ця пожежа триває вже четвертий день після атаки українського дрону 28 серпня.

За словами "Радіо Свобода", хоча нафтобаза "Атлас" в Пролетарську побила рекорд, але ще далеко від особливого "рекорду", оскільки пожежа триває вже 14 днів після відбутої української атаки.

Це вже друга атака безпілотників на комбінат "Атлас" Росрезерву у Кам'янському районі Ростовської області, Росія: перша сталася 3 серпня, але потім пожежу було швидко загашено.

Попередньо повідомлялося, що вогонь досяг третього резервуару з паливом на нафтобазі "Росрезерва" недалеко від хутора Астахов, і пожежникам не вистачає необхідного обладнання для загасання.

Нагадаємо, згідно з повідомленням Генштабу, у ніч з 27 на 28 серпня Сили оборони завдали удару по нафтобазі "Атлас" в Ростовській області, Росія. Це спричинило пожежу у вертикальних резервуарах об'єкта.

Як було повідомлено, у ніч з 27 на 28 серпня в Росії після потужних вибухів виникла пожежа на нафтобазі в Кам'янському районі Ростовської області. За місцевими звітами, загорілися резервуари на комбінаті "Атлас" Росрезерву, який знаходиться на відстані близько 160 км від лінії фронту.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua