Пожежа на російському аеродромі та вибухи в Пролетарську: головне за ніч.

Пожежа на аеродромі та вибухи
Пожежа на аеродромі та вибухи

У ніч на 22 серпня на території Київщини оголошена повітряна тривога. Один з командувачів розповів, що були знищені російські літаки та пролунав напад дронів недалеко від Москви. Крім того, стався інцидент з безпілотниками на Волоградщині. На нашому сайті зібрані головні новини ночі 22 серпня, щоб ви були в курсі подій.

Знищення літаків РФ та атака дронів під Москвою

Один з командувачів підтвердив знищення літаків МіГ-31 та Іл-76 в базі "Саваслейка" і розповів, що головною ціллю атаки дронів був центр радіотехнічної розвідки. Розвідувальна служба українського Міністерства оборони продовжує наступати на стратегічно важливі військові об'єкти Росії, зокрема авіабазу "Міллерово" в Ростовській області і Центр радіотехнічної розвідки у Подольську під Москвою.

Використання західних ракетних систем на Курщині - The Times

Збройні сили України офіційно визнали використання американських ракетних систем HIMARS для знищення мостів, понтонів та іншого обладнання російських військ у Курській області. Про це повідомила газета The Times.

Пожежа на нафтобазі в Пролетарську: новий вибух і постраждалі

Нафтобаза в місті Пролетарськ, яка була атакована безпілотниками чотири дні тому, продовжує горіти. Увечері стався ще один вибух цистерни з паливом, що спричинило поширення вогню. Місцеві мешканці повідомляють, що вогонь було видно навіть у сусідньому місті Сальськ, що знаходиться декілька десятків кілометрів від Пролетарська.

Атака безпілотників на Волоградщині

У ніч на 22 серпня місто Калач-на-Дону у Волгоградській області потрапило під атаку безпілотників. Місцеві жителі повідомили про серію вибухів близько 3:30 ранку, після чого виникла пожежа на летовищі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua