Пожежа під Москвою та вибухи у п'яти регіонах України: головне за ніч.

Пожежа під Москвою та вибухи у п'яти регіонах України
Пожежа під Москвою та вибухи у п'яти регіонах України

У ніч на 20 вересня, ворожі війська запустили безпілотники, в результаті чого вибухи пролунали в п'яти областях України. Також, під Москвою сталася масштабна пожежа.

Окупанти запустили "Шахеди": вибухи пролунали у п'яти регіонах України

У ніч проти 20 вересня по всій території України було оголошено повітряну тривогу через масові атаки російських БПЛА. Протиповітряні оборонні сили успішно відбили ці атаки. Про це повідомили у Суспільному та меру міста Івано-Франківськ Руслану Марцінківу.

США розмістили додаткові війська на Близькому Сході

США продовжують розміщувати значні військові сили на Близькому Сході для захисту своїх союзників та стримування можливих загроз. Наразі у цьому регіоні знаходиться близько 50 000 американських військовослужбовців, понад 10 військових кораблів та чотири ескадрильї винищувачів. Про це повідомляє Associated Press.

Під Москвою виникла пожежа на одному з найбільших складів Росії (відео)

У селі Апаринки, що знаходиться поблизу Москви, сталася масштабна пожежа на складі площею 5 000 кв. м. За даними російських ЗМІ, цей склад є одним з найбільших в Росії і належить виробнику матраців.

Якість повітря у Києві досягла критичних показників (фото)

Сьогодні столиця України прокинулася в оточенні забрудненого повітря. Карта моніторингу SaveEcoBot свідчить про тривожну ситуацію: деякі райони мають надмірну концентрацію шкідливих речовин, тоді як у інших повітря є відносно чистим.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua