Прикордонники зафіксували збільшення пасажиропотоку на кордоні з Польщею.

Зображення черги пасажирів на кордоні
Зображення черги пасажирів на кордоні

Українські громадяни все частіше їдуть до Польщі через кордонні пункти пропуску через туристичний сезон. За інформацією Західного управління Державної прикордонної служби, тільки за останню добу близько 9 тисяч автомобілів і понад 60 тисяч осіб перетнули кордон у Львівській області. Це на 40% більше, ніж зазвичай.

Найпопулярнішими кордонними пунктами є "Краковець", "Шегині" і "Рава-Руська", де часто виникають черги. Час очікування можна скоротити, вибравши менш завантажені пункти пропуску, такі як "Смільниця", "Грушево" і "Угринів".

Крім того, існує можливість прогнозування часу перетину кордону. Інформацію про завантаженість кордонних пунктів можна знайти на веб-сайті Державної прикордонної служби у розділі "Завантаженість". Там можна вибрати фільтр "Автобуси" і країну, щоб отримати необхідну інформацію.

Таким чином, українцям рекомендують обирати менш завантажені кордонні пункти пропуску та користуватися можливістю прогнозування часу перетину кордону, щоб скоротити час очікування.

Також варто зазначити, що в прикордонній зоні в Ужгородському районі введено додаткові режимні обмеження для запобігання правопорушень.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua