Противник привів у підвищену бойову готовність передові підрозділи в районі Глибокого.

Противник на рубежі Глибокого
Противник на рубежі Глибокого

Напружена ситуація на Харківському напрямку

Збройні сили України (ЗСУ) активно протистоять спробам російських окупантів розширити свою територію в Україні та здійснити напад. Про це повідомила пресслужба Операційно-тактичного угруповання (ОТУ) "Харків".

Зокрема, біля населеного пункту Глибоке ворог зосереджує свої війська та зосереджується на атаках на безпілотні літальні апарати (БПЛА) ЗСУ. Також інтенсивні бойові дії відбуваються поблизу Лук'янців через пожежу на позиціях противника, яка ускладнює логістичне забезпечення та евакуацію втрат.

У Вовчанську окупанти продовжують штурмувати район з багатоповерхівками та міцнять зв'язок. За минулу добу Силами оборони України було зафіксовано 4 бойові зіткнення та 5 авіаційних ударів. Позиції ЗСУ було обстріляно 372 рази.

Операції ЗСУ на Харківському напрямку тривають. Вони ведуть активні бойові дії та продовжують завдавати значні втрати російським окупантам.

Раніше було повідомлено, що ЗСУ атакували понтонну переправу ворога. Також протягом минулої доби відбулися 207 бойових зіткнень, в результаті яких позиції російських окупантів було атаковано 16 разів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua