Провокують появу сивини: яка їжа впливає на колір волосся.


Сиве волосся: як зберегти кольору
Багато людей дуже переймаються тим, що їхнє волосся втрачає колір і стає "сріблястим", пише unian.
Виявляється, причиною сивини і старіння всього організму є певні продукти харчування. Якщо їх виключити з раціону, то можна зберегти молодість і уберегти волосся від втрати кольору.
Експерти вважають, що на появу сивини впливають продукти, які сприяють окислювальному процесу в організмі.
Аби зберегти красу волосся, вам потрібно відмовитися від солодкого, жирного, смаженого.
Ці саме продукти негативно впливають на фолікули волосся. Вони заважають проникненню меланіну, що призводить до втрати природного кольору і зміни його на сиве.
Крім того, солодощі, жирні страви і смажені продукти негативно впливають на весь організм. Вони сприяють старінню, шкодять шкірі і часто призводять до набору ваги.
Доглянутий та здоровий вигляд волосся залежить від самопочуття людини. Стрес, нездорове харчування, недостатнє споживання вітамінів і недостаток води можуть призвести до ламкості і випадання волосся.
Для підтримки волосся у доглянутому стані можна використовувати маски і скраби, які можна приготувати вдома.
Читайте також
- Програма медичних гарантій не покриває сучасне лікування меланоми в Україні - лікар
- У Києві зафіксували спалах одразу двох небезпечних хвороб: як уберегтися
- Модернізація медичної інфраструктури: регіони отримають сучасні "швидкі"
- Вчені вперше виростили зуби людини у лабораторії
- Академік НАН пояснив, яка катастрофа чекає на природу України
- В українські супермаркети могли потрапити отруєні авокадо: чим небезпечний перуанський фрукт