Ракетна атака на Ростовську область: росіяни повідомляють про пожежу (відео).

Пожежа в Ростовській області після ракетної атаки
Пожежа в Ростовській області після ракетної атаки

21 серпня у місті Новошахтинськ Ростовської області вночі сталася серйозна пожежа. Це сталося незабаром після того, як російська влада заявила про збиття української ракети системою протиповітряної оборони на заході регіону. Про це повідомляють губернатор Ростовської області Василь Голубєв та місцеві соцмережі.

Губернатор Василь Голубєв стверджує, що жертв і руйнувань внаслідок падіння уламків ракети не має. Але місцеві Telegram-канали та ЗМІ повідомляють про велику пожежу, яка виникла після цього інциденту.

«За попередніми даними, внаслідок падіння уламків жертв та руйнувань немає», - зазначив губернатор.

За російськими джерелами, можливою метою атаки могли бути нафтозаводи, зважаючи на нещодавню пожежу на нафтобазі в Пролетарську. Заявляється, що уламки збитої ракети впали неподалік від житлових будинків, що спричинило пожежу на відкритій місцевості.

У ростовських Telegram-каналах поширюються відео великої пожежі, яка спалахнула в околицях Новошахтинська. У соцмережах також повідомляють про потужний вибух у Новошахтинську. Свідки стверджують, що уламки збитої ракети впали неподалік від житлових будинків, що призвело до пожежі на відкритій місцевості за містом.

18 серпня українські захисники вдарили по комбінату "Кавказ" у Ростовській області РФ. Наші війська атакували комбінат, де зберігалися нафта та нафтопродукти, які використовувалися окупаційною армією. В нафтобазі в Пролетарську Ростовській області РФ, яку вчора атакували сили оборони України, вибухнув ще один резервуар з паливом, і пожежа триває уже другу добу.

Також, 19 серпня в Азовському районі Ростовської області загорівся сміттєвий полігон. Пожежа сталася в хуторі Павлівка, і загорілися харчові та побутові відходи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua