Рятувальники показали кадри пожежі на місці ракетного удару по Сумах.

Вогонь під час ракетного удару
Вогонь під час ракетного удару

У Сумах загасили пожежу після ракетного удару ворога

У Сумах рятувальники вчасно втрутилися та змогли припинити поширення пожежі, яка виникла після ракетного удару вранці 17 серпня. За повідомленням Головного управління ДСНС у Сумській області, пожежа охопила 10 автомобілів, що знаходилися біля житлового будинку. Рятувальникам вдалося впоратись з осередками горіння та врятувати інші автотранспортні засоби.

Після удару рятувальники оглянули територію та виявили пошкодження на будівлях та розбите скло. На щастя, обійшлося без серйозних постраждалих, однак двоє людей отримали незначні травми.

«Рятувальникам вдалося ліквідувати виявлені осередки горіння та не дозволити вогню поширитись на інші транспортні засоби», – повідомляє Головне управління ДСНС у Сумській області.

Варто зазначити, що це не єдиний випадок агресії проти України. Російські загарбники також атакували об'єкти критичної інфраструктури в Херсонській області, обстріляли заклади освіти та будинки. У результаті цих нападів шестеро людей отримали поранення, включаючи одну дитину.

Також, як повідомлялося, в ніч на 17 серпня та вранці армія РФ атакувала Київську область з використанням безпілотників. Завдяки силам протиповітряної оборони були збиті ворожі цілі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua