"Резерв+" запустив сервіс рекрутингу з 4 000+ вакансій для Сил оборони України.

Військові вакансії для Сил оборони України
Військові вакансії для Сил оборони України

У застосунку "Резерв+" додали новий сервіс рекрутингу, який допомагає знайти понад 4 000 відкритих посад у Збройних Силах України. Ця можливість стала доступною завдяки співпраці з компанією Lobby X.

Цей сервіс був розроблений з метою допомогти користувачам знайти посади, які найкраще підходять до їхніх навичок та уподобань. Про це повідомляє Міністерство оборони.

Для знаходження вакансій потрібно пройти короткий тест, в якому потрібно вказати, наприклад, наявність військової освіти або сферу, в якій громадянин має найбільший досвід.

"На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом 'зі своїми знаннями – на своєму місці' індивідуально підібратиме варіанти, що найкраще підійдуть", – розповіла представниця Міноборони Черногоренко.

Сам застосунок містить докладний опис кожної вакансії, включаючи інформацію про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки у ЗМІ.

Нагадаємо, Міноборони вже прокоментувало повідомлення в застосунку "Резерв+" щодо "відстрочок до завершення мобілізації".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua