РФ атакувала Харків: пошкоджено цивільну інфраструктуру (оновлено).

Пошкоджена цивільна інфраструктура Харкова
Пошкоджена цивільна інфраструктура Харкова

У Харкові стався вибух

Увечері у Харкові сталася вибухова подія. В результаті атаки ворожого війська у Слобідському районі постраждали житлові будинки та цивільна інфраструктура. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

«Окупанти атакують Харків!» - написав голова ОДА о 22:37.

Пізніше Синєгубов зазначив, що проводиться огляд місць, які постраждали у передмісті Харкова.

Внаслідок атаки противника в Слобідському районі Харкова були пошкоджені житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

О 23:24 Олег Синєгубов повідомив, що медики отримали одне звернення: гостру реакцію на стрес у 13-річної дівчини. Згодом ще одна постраждала - 20-річна дівчина - отримала медичну допомогу.

Нагадаємо, 30 серпня в Харкові оголошено траур після нападу противника, що стався 30 серпня. У результаті російської атаки загинуло шестеро осіб, з них 14-річна дівчинка, яка була вбита в районі дитячого майданчика. Також постраждали 97 людей, з них 22 - діти. П'ятеро дітей у стабільному стані, стан 17-річної дівчини важкий.

Як відомо, 30 серпня російські вторгненці обстріляли Харків керованими авіабомбами. Одна з бомб влучила в центральну частину Харкова, у 12-поверховий житловий будинок.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua