РФ вдарила балістикою по Миколаєву, оголошувалась тривога в ряді областей .

РФ завдала удару по Миколаєву
РФ завдала удару по Миколаєву

Окупанти обстріляли Миколаїв балістичними ракетами

Протягом ночі з 14 на 15 жовтня в оккупанти здійснили декілька ударів балістичними ракетами по різних регіонах України, зокрема і в Миколаєві. Вибухи сталися на території міста.

Минулої ночі Повітряні сили України попереджали про можливі швидкісні цілі в Миколаєві. Також тривога оголошувалася і в інших регіонах країни.

"Звук вибуху було почути ще до оголошення повітряної тривоги", - зауважив Олександр Сєнкевич, міський голова Миколаєва.

О 02:31 Повітряні сили ЗСУ повідомили, що існує загроза використання балістичної зброї з півдня в областях, де оголошена тривога.

У той самий час журналісти "Суспільного" повідомили про повторні вибухи в Миколаєві.

Згідно з даними аналітичних каналів, було зафіксовано 7 вибухів в Миколаєві, а також пожежу в одному з житлових будинків.

"Раніше один з житлових районів Херсона також став об'єктом обстрілу з боку російських військ, в результаті загинули дві жінки", - повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Протягом минулого тижня російські окупанти обстрілювали різні населені пункти Херсонської області. Були записані випадки обстрілу геріатричного центру та авіаційними бомбами, в результаті яких були поранені люди, включаючи дітей, та пошкоджена школа та житлові будівлі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua