РФ вдарила по Павлограду: є загиблий та руйнування (оновлено).

Атака РФ на Павлоград: жертви і руйнування
Атака РФ на Павлоград: жертви і руйнування

Сьогодні, 6 вересня, під Павлоградом в Дніпропетровській області російські загарбники обстріляли місто, внаслідок чого постраждали люди і були завдані руйнування.

Ворог атакував Павлоград. Попередньо, вже п'ятеро постраждалих. Не минулося без руйнувань

За інформацією голови Дніпропетровської обласної адміністрації (ОВА) Сергія Лисака, загроза залишається, тому надійшло розпорядження про інформаційну тишу. "Приховуйтесь і залишайтеся в укриттях", - порадив він.

Пізніше Лисак повідомив, що вже є відомість про одну загиблу особу, а кількість постраждалих зростає. "На жаль, у Павлограді є загиблий. Кількість постраждалих збільшується. У лікарні знаходиться 18 осіб, в тому числі 9-річна дівчинка. У місті сталося декілька пожеж. Одна з квартир в багатоповерхівці загорілася. Рятувальники зуміли загасити вогонь і врятувати п'ятьох людей", - додав голова ОВА.

Як нам повідомили, у ніч на 6 вересня російські військові знову обстріляли Дніпропетровську область. Часом з вечора до пізньої ночі окупаційні війська атакували кілька районів області. У результаті обстрілів були постраждалі двоє мирних жителів в Нікополі. Нікопольський район був націлений ворожими дронами, важкою артилерією та РСЗВ "Град". Пожежі та вибухи поширювалися в Павлоградському та Синельниківському районах. У Синельниківському районі пожежа знищила господарську будівлю і пошкодила декілька приватних будинків.

Також у ніч на 6 вересня ворог атакував Львівську область з використанням трьох ударних дронів. Усі вони були знищені нашими протиповітряними силами. Немає загиблих чи постраждалих. В загальному, протягом двох повітряних тривог, які оголошувалися на Львівщині цієї ночі, ворог атакував область за допомогою трьох ударних безпілотників. Всі їх було здолано нашою протиповітряною обороною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua