РФ вигадала, як змусити мігрантів підписати військові контракти.

Демонстрація презентації військового контракту мігрантам
Демонстрація презентації військового контракту мігрантам

Російська влада безпідставно тримає мігрантів без їжі та води і застосовує до них фізичне насильство, щоб змусити їх укласти військові контракти. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За інформацією опозиційного видання "Окно", російська влада загрожує позбавити натуралізованих громадян російського громадянства і пропонує мігрантам громадянство в обмін на згоду служити в армії. 

Майже всі заарештовані мігранти згодні підписати військові контракти. Зазначається, що рейди проти мігрантів почастилися після теракту у "Крокус Сіті Холі" у березні 2024 року.

Російський уряд продовжує приймати законодавчі заходи, щоб використовувати мігрантів і недавно натуралізованих громадян для задоволення потреб російської армії військовослужбовцями. 

Голова Державної думи РФ В'ячеслав Володін 29 липня запропонував депутатам Думи підготувати ініціативу, за якою новонатуралізованим громадянам Росії потрібно буде піти на військовий облік після отримання російського паспорта. 

Дума також розгляне поправки щодо збільшення строку військової служби для новонатуралізованих громадян Росії з одного року до двох і підвищення призовного віку. 

Нагадаємо, у Росії жителям Ярославської області місцева влада виплачує 100 тисяч рублів за кожну людину, яку вони переконають піти на війну проти України.

Як повідомлялося, Російська Федерація почала глобальну кампанію з вербування громадян інших країн у спробах збільшити чисельність окупаційного контингенту в Україні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua