Росія обстріляла магазин на Херсонщині, є постраждалі.

Російський обстріл магазину на Херсонщині
Російський обстріл магазину на Херсонщині

Росіяни обстріляли магазин в Антонівці на Херсонщині.

Пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації повідомила, що було проведено обстріл артилерією, внаслідок чого магазин зазнав серйозних пошкоджень.

Швидка доставила до лікарні 48-річного чоловіка, який отримав вибухову травму та ампутацію гомілки. Є також кілька постраждалих. Інформація уточнюється.

Російські війська продовжують обстрілювати Херсонську область. Унаслідок обстрілів загинула одна людина, а 24 отримали поранення, включаючи четверо дітей. Російські військові спрямували свою агресію на освітні заклади, заклади культури, бібліотеку та адміністративну будівлю. Також було пошкоджено житлові квартали, в тому числі 14 багатоповерхівок і 15 приватних будинків. Крім того, окупанти нанесли шкоду приватним автомобілям.

2 жовтня російські загарбники атакували маршрутний автобус в Антонівці Херсонської області за допомогою дрона. За інформацією очільника Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, 69-річна жінка отримала серйозні поранення внаслідок вибуху, спричиненого БПЛА.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua