Росія понівечила одну з найважливіших лікарень України – Зеленський.

Зруйнований госпіталь на Україні
Зруйнований госпіталь на Україні

Президент України Володимир Зеленський повідомив про удари російських військ по різних регіонах України, зокрема по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині. Атака призвела до пошкоджень лікарні імені Мечникова у Дніпрі та житлових будинків. На жаль, є загиблі та поранені.

Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розв'язана війна. - заявив Зеленський.

За словами Зеленського, в результаті удару російських військ загинуло троє людей у Дніпрі, включаючи дитину, та одна підліткова жертва в Києві. Президент висловив співчуття рідним та близьким постраждалих. Багато поранених отримали медичну допомогу.

Зеленський закликав світ тиснути на Москву і наголосив, що ця війна триває через російську агресію протягом трьох років. Він заявив, що лише сила і рішучість можуть забезпечити мир і безпеку.

Варто нагадати, що вечором 25 жовтня російські загарбники здійснили ракетний удар по житловому кварталу в Дніпрі, що призвело до загибелі 4 людей і отримання поранень 20 особами. Також, внаслідок нічної атаки на Київську область, загинула жінка, а дитина отримала поранення.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua