Росія вдарила балістикою по Одесі, є загиблі і поранені.

Обстріл Одеси: жертви і постраждалі
Обстріл Одеси: жертви і постраждалі

Російські війська вдарили по Одесі, загинуло четверо людей

Ніч у понеділок, 11 жовтня, стала чорною для Одеси, коли російські війська атакували місто балістичними ракетами. В результаті цього нападу загинуло четверо людей, серед яких був навіть підліток, і ще десятеро отримали поранення. Таку інформацію оприлюднив голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер.

За словами Кіпера, одна з будівель, де жили і працювали мирні мешканці, зруйнована внаслідок атаки. Кілька людей опинилися під завалами.

Як зазначив очільник ОДА, рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій змогли врятувати чотирьох людей. Але троє трагічно загинули під уламками будівлі.

Поміж загиблих були 43-річна жінка, 22-річний хлопець і 16-річна дівчина. Також ще одна жінка померла в лікарні від отриманих травм.

Десятеро людей отримали поранення та травми, дев'ятеро з них були госпіталізовані. Стан четверо постраждалих важкий.

На місці події надано психологічну допомогу десяти людям.

Блок галереї

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварійно-рятувальні роботи ускладнювались через повторні сигнали "Повітряної тривоги".

У пошукових роботах брали участь медики, поліція, представники Червоного Хреста та добровольці. Крім того, на допомогу прийшли кінологи.

Нагадаємо, що 9 жовтня російський ударний дрон також атакував Одеську область, що призвело до пошкоджень скління та фасаду дев'ятиповерхового будинку. П'ятеро людей отримали травми, три з них потребували госпіталізації в середньо-тяжкому стані.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua