Росіяни атакували дроном авто «Госпітальєрів», є загибла та поранена (ОНОВЛЕНО).

Авто «Госпітальєрів» після атаки дроном
Авто «Госпітальєрів» після атаки дроном

У селищі Білий Колодязь Харківської області сталася трагедія - внаслідок атаки FPV-дрону загинули двоє медиків машини медичного батальйону "Госпітальєри", а троє людей отримали поранення. Про це повідомив начальник Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, у автомобілі, який був атакований, загинули чоловік та жінка медики.

Болвінов також зазначив: "Вибухом з російського безпілотника зачепило також автівку цивільних, яка їхала в тому ж напрямку. Там було троє людей, всі вони поранені".

Прессекретарка медичного батальйону "Госпітальєри" Ольга Федорова уточнила, що під час атаки загинула одна з їхніх медиків, а ще одна отримала середнього ступеня важкості поранення.

Пресслужба батальйону "Госпітальєри" повідомила, що загинула госпітальєрка Олександра Мулькевич, подруга Майк, під час атаки російського дрону.

Олександру Мулькевич згадала одна з її колег: "Це була неймовірна людина, водій, бойовий медик, командир екіпажу і просто свідома громадянка нашої країни. Вона завжди піклувалась про свій екіпаж та всіх навколо себе. Вона була взірцем в роботі та поза її межами".

Нещодавно Сухопутні війська ЗСУ продемонстрували, як медики рятують життя оборонців на Харківському напрямку. Медики працюють у важких умовах, але роблять все можливе, щоб зберегти життя та здоров'я воїнів.

Зі слів Сергія Болвінова, 29 травня також загинула медицинська працівниця батальйону "Госпітальєри" Ірина Цибух.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua