Росіяни атакували дроном авто «Госпітальєрів», загинули двоє медиків.

Дрон авто Госпітальєрів під атакою
Дрон авто Госпітальєрів під атакою

Атака на медичний батальйон у Харківській області

У селищі Білий Колодязь Харківської області росіяни атакували FPV-дроном машину медичного батальйону "Госпітальєри". В результаті цієї атаки двоє волонтерів загинули, а троє людей отримали поранення. Про це повідомив начальник Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, загинули чоловік і жінка, які перебували в машині батальйону. Крім того, в результаті вибуху з російського безпілотника була пошкоджена цивільна автівка, у якій знаходилися ще троє людей, які отримали поранення.

Нагадаємо, раніше сухопутні війська ЗСУ показали, як медики 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила рятують життя оборонців Часового Яру. Військові зазначають, що медики працюють у непростих умовах та роблять все можливе, щоб зберегти життя і здоров'я кожного з військовослужбовців, які постраждали в ході утримання фронту.

Додамо, що 29 травня під час ротації на Харківському напрямку загинула 25-річна журналістка та парамедикиня добровольчого батальйону "Госпітальєри" Ірина Цибух.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua