Росіяни атакували об'єкти інфраструктури у Запоріжжі, є постраждалі.

Росіяни атакують об'єкти інфраструктури
Росіяни атакують об'єкти інфраструктури

Росія завдала ударів по Запорізькій області

Знову російські війська обстріляли територію Запорізької області, зокрема місто Запоріжжя. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

В результаті обстрілів пошкоджено інфраструктуру і травмовано трьох працівників цих об'єктів. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу.

Масштабний ракетний удар по території України

У ніч з 6 на 7 жовтня російські війська здійснили масштабний ракетний удар по території України. Застосовувалися балістичні ракети "Іскандер-М", авіаційні ракети Х-59 і безпілотні літальні апарати. Інформацію про це надала прес-служба Повітряних сил ЗСУ. Ракети були запущені з декількох областей Росії, зокрема Курської і Бєлгородської областей, а також з районів Орла, Приморсько-Ахтарськ, Курськ і Єйськ.

Около 08:20 ворог атакував трьома аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал" з літаків МіГ-31К, що піднялися з аеродрому у Тамбовській області.

Удар російських військ в Харкові

У ніч з 6 на 7 жовтня російські військові також здійснили удар по Харкову, Шевченківському, Богодухівському та Куп'янському районах Харківської області. Постраждала 73-річна жінка в селищі Митрофанівка Куп'янського району. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua