Росіяни обстріляли Марганець, троє поранених.

Ізображення обстрілу Марганця
Ізображення обстрілу Марганця

Внаслідок атаки російських військ у Марганці на Дніпропетровщині троє людей отримали поранення. Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової ОВА Сергій Лисак. Один чоловік у віці 56 років та дві жінки, 47 і 68 років, знаходяться в лікарні в стані середньої тяжкості.

«Троє людей поранені у Марганці. У лікарні 56-річний чоловік та жінки 47 і 68 років. Усі в стані середньої тяжкості», – написав він.

Зазначається, що ворог обстрілював місто за допомогою артилерії, що призвело до пошкодження приватних будинків, господарських споруд, автомобілів та комунікацій.

Інші обстріли

10 жовтня окупанти здійснили атаку на Синельниківський район в Дніпропетровській області, в результаті чого постраждав один чоловік. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 45-річний чоловік був госпіталізований.

Також 15 жовтня російська окупаційна армія обстріляла Нікопольський район, внаслідок чого постраждала вагітна жінка та її чотирьохрічний син. Загалом, РФ здійснила десяток атак з використанням артилерії та дронів-камікадзе. Мішенями для обстрілів стали Нікополь, Марганець, Червоногригорівськ і Мирівські громади.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua