Росіяни вдарили по багатоповерхівці в Харкові, є загиблі та десятки поранених (оновлено).

Багатоповерхівка в Харкові після обстрілу
Багатоповерхівка в Харкові після обстрілу

Окупанти обстріляли Харків керованими авіабомбами

У неділю, 15 вересня, в окупованому Харкові було обстріляно багатоповерховий будинок керованими авіабомбами. Ігор Терехов, міський голова, повідомив про це, інформує Олег Синєгубов, очільник обласної військової адміністрації. За його словами, є інформація про трьох поранених.

Наразі відомо про 25 поранених, у тому числі трьох дітей.

Варто зазначити, що в ніч на 15 вересня у російських загарбників було багато актів агресії в Харкові. Будинок поліклініки зазнав пошкоджень, а також сталася пожежа у навчальному закладі.

О 16:18 годині відомо про 33 поранених мирних жителів багатоповерхівки. Ворог влучив у 10-ий поверх будинку, і пожежа охопила чотири поверхи, від 9-го до 12-го.

О 17:19 годині кількість постраждалих зросла до 35. 12 людей було госпіталізовано, іншим надають допомогу на місці. Одна жінка та хлопчик віком 12 років перебувають у важкому стані.

О 18:27 годині кількість постраждалих збільшилася до 41. Серед них є четверо дітей, а найменшому з них всього лише рік.

О 19:01 годині пожежу на площі 600 кв. м. вдалося локалізувати.

О 21:53 годині стало відомо, що загинула одна жінка. Рятувальники звільнили її з 9-го поверху будинку, і зараз правоохоронці займаються ідентифікацією тіла.

Також російські загарбники вранці 14 вересня вдарили по Харкову керованою авіаційною бомбою. Гаражний кооператив був пошкоджений, але без поранених.

Крім того, учора ввечері ворог здійснив ракетний удар по Одеському району. Подружня пара 1958 та 1962 років народження загинула, а 65-річна жінка отримала поранення.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua