Російські паблики закотили істерику через "прорив" кордону в Курській області.

Російські паблики хвилюються через прорив кордону в Курській області
Російські паблики хвилюються через прорив кордону в Курській області

Російські ЗМІ поширюють інформацію про прорив ЗСУ через кордон у Курській області

6 серпня 2024 російські ЗМІ почали розповсюджувати інформацію про прорив Збройних Сил України через кордон у Курській області Росії. Інформація про атаки надходить із Суджанського та Коренівського районів.

Про це повідомляється з посиланням на публікації у російських соціальних мережах, як повідомляє "Хвиля".

Губернатор Курської області Олексій Смирнов заявив, що прикордонна служба ФСБ не допустила прориву кордону. Проте, деякі російські джерела стверджують, що невелика група українських військових нібито перетнула кордон на кілька сотень метрів.

Незважаючи на те, що ріо губернатора Курської області заявив, що прориву не було і все знищено, станом на 13:10 за київським часом у російських ЗМІ продовжують з'являтися повідомлення про бої в цьому регіоні РФ:

Водночас мешканці Курської області повідомляють про вибухи у місті Суджа. Місцева влада заявляє про збитих безпілотників, тоді як жителі говорять про ракетні удари та пошкодження житлових будинків. Повідомляється також про вибухи в самому Курську та кількох інших районах області, які також пролунали 6 серпня.

Варто зазначити, що цього ж дня надійшла інформація про вибух на військовому заводі "Авангард" у місті Стерлітамак у Башкортостані, який виконує замовлення для російського Міністерства оборони та знаходиться під західними санкціями.

Раніше у Головному управлінні розвідки Міноборони України розкрили деталі "бавовни" на аеродромі "Морозівськ" у Ростовській області 3 серпня 2024 року.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua