«Шахтар» – «Аталанта»: тренер гірників дав прогноз на гру.

Тренер «Шахтаря» прогнозує результат гри
Тренер «Шахтаря» прогнозує результат гри

Пушич про матч Шахтаря з Аталантою у ЛЧ

Головний тренер "Шахтаря" Маріно Пушич висловив своє ставлення до підготовки команди перед матчем з "Аталантою" у другому турі Ліги чемпіонів. Він підкреслив, що "Аталанта" є сильною командою, яка виграла Лігу Європи минулого сезону, і потрібно очікувати важкого протистояння.

Пушич наголосив, що "Аталанта" відрізняється агресивними атаками і пресингом на полі. Він також зазначив, що його команда знайома з якостями італійців і готова до поєдинку. Тренер підкреслив, що матч буде цікавим, і "Шахтар" готовий показати гарну гру в цьому турнірі.

Ігра Шахтаря з Аталантою у ЛЧ

Сьогодні, 2 жовтня, "Шахтар" зустрінеться із італійською командою "Аталанта" у другому турі Ліги чемпіонів. Гра відбудеться на "Фельтінс-Арені" у німецькому Гельзенкірхені і розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Варто згадати, що "Аталанта" стала першою українською командою, яка виграла Лігу Європи минулого сезону, перемігши "Баєр" у фіналі. Також варто відмітити, що у цьому сезоні формат турніру змінився, і тепер в ньому беруть участь 36 команд, а груповий етап замінений загальною таблицею. Кожна команда зіграє 8 матчів із різними суперниками.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua