Сало, шашлик, підчеревок: як змінилися ціни на свинину наприкінці вересня.

Зображення свинини та шашлику
Зображення свинини та шашлику

Ціни на м'ясо в Україні підскочили

За останній місяць в Україні відбулося зростання цін на більшість видів свинини. За даними моніторингу від "Мінфін", свиняча грудинка подешевшала на 4,30 грн./кг і коштує 171,94 грн./кг. Ціна на свинячу лопатку збільшилася на 12,97 грн./кг і становить 179,70 грн./кг. Ошийок дещо знизився до 269,00 грн./кг. Підчеревок подорожчав на 5,00 грн./кг до 172,63 грн./кг. Свинячі ребра також потоваришували, підвищившись на 2,85 грн./кг і коштують 174,63 грн./кг. Ціна на шашлик зросла найбільше - на 19,08 грн./кг і становить 252,97 грн./кг.

Ціни на м'ясо

Ціна на домашнє сало залишилася незмінною і становить 234,00 грн./кг. За даними моніторингу цін, місяцем раніше солоне сало коштувало 242,84 грн./кг, а в поточному місяці цей показник не враховувався.

Дослідження також показало, що ціни на курятину та яловичину зросли у вересні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua