Сало, шашлик, підчеревок: як змінилися ціни на свинину наприкінці вересня.
Ціни на м'ясо в Україні підскочили
За останній місяць в Україні відбулося зростання цін на більшість видів свинини. За даними моніторингу від "Мінфін", свиняча грудинка подешевшала на 4,30 грн./кг і коштує 171,94 грн./кг. Ціна на свинячу лопатку збільшилася на 12,97 грн./кг і становить 179,70 грн./кг. Ошийок дещо знизився до 269,00 грн./кг. Підчеревок подорожчав на 5,00 грн./кг до 172,63 грн./кг. Свинячі ребра також потоваришували, підвищившись на 2,85 грн./кг і коштують 174,63 грн./кг. Ціна на шашлик зросла найбільше - на 19,08 грн./кг і становить 252,97 грн./кг.
Ціна на домашнє сало залишилася незмінною і становить 234,00 грн./кг. За даними моніторингу цін, місяцем раніше солоне сало коштувало 242,84 грн./кг, а в поточному місяці цей показник не враховувався.
Дослідження також показало, що ціни на курятину та яловичину зросли у вересні.
Читайте також
- Трамп не розголошує, хто фінансує його команду в перехідний період - NYT
- Солдати КНДР вже брали участь у боях проти ЗСУ на Курщині – Генштаб
- Ціни на м'ясо почали зростати: як змінилася вартість курятини та свинини у листопаді
- Від 33 гривень: АЗС опублікували нові ціни на бензин, дизель та автогаз
- Вибори президента Румунії: попередні результати
- Ашан, Метро та Варус показали свіжі ціни на гречку, рис та макарони: як змінилася вартість