СБУ атакувала нафтобазу у РФ, «Укренерго» потішило новиною. Головне за 30 липня.

СБУ атакує нафтобазу у РФ
СБУ атакує нафтобазу у РФ

Кабінет міністрів України прийняв рішення про звільнення голови Державної інспекції енергетичного нагляду Руслана Слободяна з посади. Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду у Верховній Раді.

Російські сухопутні війська продовжують наступ в центральній частині Донецької області. Цю інформацію оприлюднило Міністерство оборони Великої Британії. За даними британської розвідки, російські війська також просувалися на північ до міста Нью-Йорка, де вже тривають бої.

У ніч на 30 липня Служба безпеки України атакувала російську нафтобазу у Курській області, в результаті чого виникла пожежа. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України. Наразі щодо відключення світла 31 липня немає прогнозів, повідомив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко.

Унікальне озеро Синє на Виноградарі у Києві повністю висохло, неочікувано для громадськості. Активіст Юрій Андреєв ділиться світлинами висохлого озера, по дну якого люди можуть ходити. Він звернувся до міського голови Києва Віталія Кличка з проханням про порятунок озера, але ніяких заходів ще не було прийнято.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua