Секс-скандал у РФ: депутат, який привів повію у Держдуму, може опинитися на фронті.

Депутат у Держдумі після скандалу
Депутат у Держдумі після скандалу

Депутат Держдуми Денис Парфьонов, у якого є підозра в участі у секс-відео у своєму робочому кабінеті в будівлі російського парламенту, має вирушити на фронт. Про це заявили представники громадської організації «Ветерани Росії». Пропагандистське агентство «РИА Новости» повідомляє про це.

Представники організації вважають, що якщо вина Дениса Парфьонова буде підтверджена, то за ним мають бути вжиті негайні заходи. Один з варіантів - це його служба на фронті на користь Росії.

Зазначається, що скандал стався 20 вересня, коли у мережі з'явилося відео з участю чоловіка, схожого на комуніста Дениса Парфьонова, та проститутки. Відео показує їхні інтимні моменти. На столі присутні елементи партійної атрибутики. В КПРФ заявляють, що ця ситуація потребує ретельного вивчення.

З свого боку, депутат Держдуми Денис Парфьонов відмовився коментувати скандальне відео після його публікації.

Нагадаємо, митрополит РПЦ втратив посаду після секс-скандалу з юнаком. Митрополита Іларіона (Григорія Алфєєва), колишнього главу відділу зовнішніх церковних зв'язків РПЦ, звинуватили в сексуальних домаганнях до монаха, тому його призупинили від обов'язків. Синод Російської православної церкви вирішив це питання. Іларіон очолював Будапештсько-Угорську єпархію, Синодальну біблійно-богословську комісію і комісію Міжсоборної присутності з богослов'я і богословської освіти. Патріархія РПЦ утворила комісію для вивчення ситуації в єпархії.

Раніше з'явилася інформація про те, що компанія Netflix зазнала різкої критики після того, як глядачі побачили 6-й епізод серіалу «Чоловік у повний зріст». За повідомленням Daily Mail, глядачі були шоковані сценою, де актор демонструє своє статеве органа. Цій скандальній сцені передував епізод з екстремальним сексом героїв Раймонда Піпграсса та Марти Крокер. Потім до кімнати зайшов Чарлі Крокер. Спочатку Том Пелфрі намагався прикритися простиральним покривалом, але потім він його зняв і продемонстрував своє статеве орган Крокеру.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua