Сили безпілотних систем підтвердили ураження арсеналу в Брянській області.

Сили безпілотних систем знищили арсенал у Брянській області
Сили безпілотних систем знищили арсенал у Брянській області

Вночі підрозділи Сил безпілотних систем ЗС України успішно провели операцію з ураження ворожого арсеналу в Брянській області РФ. Про це повідомляє пресслужба Сил безпілотних систем.

«Вночі підрозділи Сил безпілотних систем ЗС України успішно провели операцію з ураження ворожого арсеналу поблизу н.п. Карачево, Брянської області», – йдеться у повідомленні.

Силами безпілотних систем було атаковано 67-й арсенал ГРАУ, де зберігається та модернізується різне озброєння, у тому числі іранського походження.

«Подібних об’єктів небагато – орієнтовно до двох десятків на всю територію РФ, у кожному з яких зберігаються десятки тисяч тонн боєприпасів», – наголосили військові.

Сили безпілотних систем пообіцяли продовжувати підривати наступальний потенціал ворога, що призведе до перемоги України.

Як повідомляв раніше "Главком", сьогодні вночі безпілотники атакували 67-й склад ГРАУ у місті Карачево, що знаходиться на території Росії. Місцеві ЗМІ та користувачі Telegram повідомляли про вибухи, а мережу заповнювали відео- та фотодокази. Губернатор Брянської області також заявив, що система протиповітряної оборони знищила всі цілі, але на відео можна побачити серйозну пожежу на складі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua