Син Джолі та Бреда Пітта потрапив у ДТП.

Син Джолі і Бред Пітт в аварії
Син Джолі і Бред Пітт в аварії

Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта потрапив у ДТП

20-річний Пакс Джолі-Пітт, син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, потрапив у ДТП в понеділок, 29 липня, у Лос-Анджелесі. Він їхав на своєму електроскутері під час години пік, коли сталася аварія.

На червоному світлофорі Пакс врізався в задню частину автомобіля, що рухався перед ним. На місце пригоди негайно прибули поліція і швидка допомога.

Пакс отримав травми та поскаржився на сильний біль у стегнах. Лікарі також підозрюють невеликий крововилив у мозок. Зараз його стан стабільний, і очікують швидкого одужання.

Нещодавно бачили його без шолома

Кілька разів бачили Пакса, який є четвертим з шести дітей Анджеліни та Бреда, їздячим по Лос-Анджелесу на електровелосипеді типу BMX без шолома.

Наразі Анджеліна Джолі та Бред Пітт не прокоментували цей інцидент.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі підтримує Україну з перших днів війни і допомагає організувати допомогу для українців, які були змушені покинути свої домівки.

Анджеліна Джолі з місією в Україні

30 квітня 2022 року голлівудська зірка Анджеліна Джолі прибула до України з гуманітарною місією і відвідала залізничний вокзал у Львові, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська.

Також Анджеліна Джолі розмістила пост про смерть вагітної жінки в Маріуполі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua