Сирський прозвітував Зеленському про успіхи ЗСУ на Курщині.

Сирський звітує Зеленському про успіхи ЗСУ на Курщині
Сирський звітує Зеленському про успіхи ЗСУ на Курщині

Командувач ЗСУ доповів Зеленському про зміцнення позицій на Курщині

Командувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив президенту України Володимиру Зеленському про посилення позицій ЗСУ на Курщині та розширення контрольованої території. Про це Зеленський написав у своїх соцмережах. Він зазначив, що незважаючи на атаки окупантів, наші захисники міцно утримують оборону.

«Перший – Торецький та Покровський напрямки. За добу десятки російських штурмів наших позицій. Але наші воїни та підрозділи роблять все для знищення окупанта та відбиття штурмів. Ситуація контролюється», - зазначив він.

Окрім цього, Сирський повідомив про операцію в Курській області, посилений розгортання наших сил та розширення контрольованої території.

«Друге - операція в Курській області. На сьогоднішній день є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які взяли російських військових у полон і таким чином наближають звільнення наших воїнів і громадян, яких утримує Росія», - розповів Зеленський.

Також була обговорена підтримка України від партнерів, зокрема отримання сучасного озброєння, яке дозволить обмежити наступний потенціал Росії та збільшити дальність поразки наших сил.

«Третє – забезпечення наших дій зброєю та сильними рішеннями. Ми працюємо над новими пакетами підтримки для нашої держави від партнерів. Визначаємо пріоритетні напрямки. Головне - обмеження російського наступального потенціалу та підвищення нашої стратегічної далекобійності. Ми готуємо відповідні завдання для українських дипломатів», - додав президент.

Нагадаємо, Зеленський продемонстрував, як українська зброя наносить удари по окупантах.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua