Скільки ракет і дронів випущено по Україні за тиждень: Зеленський показав моторошні кадри.

Кадри зі зняття ракет і дронів
Кадри зі зняття ракет і дронів

Росія атакувала українські міста і села з використанням ракет та бомб

Президент Володимир Зеленський повідомив, що російські війська ударили понад 40 ракетами різних типів, 750 керованими авіаційними бомбами та 200 ударними безпілотниками різних типів по українських містах і селах протягом цього тижня.

Росія завжди знає, куди б'є своїми ракетами та бомбами, і це свідомий та цілеспрямований російський терор. - сказав глава держави.

Зеленський наголосив, що російські окупанти мають відповідати перед судом та історією за свої терористичні дії. Він також зазначив, що вони вже отримують відповідь від українських воїнів, які захищають українські позиції і ліквідовують окупантів.

Зеленський подякував всім, хто підтримує і рятує життя українців: рятувальникам, медикам, працівникам комунальних підприємств та волонтерам. Він також висловив вдячність тим, хто допомагає людям подолати наслідки терористичних акцій.

Нагадаємо, що рано вранці 18 серпня російські окупанти двічі атакували Київ ракетами. Крім того, сьогодні вранці також лунали вибухи в районі Броварів, на Київщині.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua