«Смілива» Україна та «боягузлива» Польща: українцям час би витягти колоди зі своїх очей.

Польща як боягуз
Польща як боягуз

Росія здійснила ракетні удари по Львову

Сьогодні унаслідок ракетної атаки Росії на Львів загинуло 7 людей, десятки були поранені. Польща підняла свою військову авіацію, щоб запобігти перетину російськими ракетами державного кордону.

Українська блогосфера висловлює зневагу щодо дій Польщі. Є думки, що Польща мала б збивати російські ракети над українською територією.

З тими, хто закликає Польщу здійснити такі самі дії на своїй території з ризиком для себе, варто пригадати, що Україна протягом 33 років не зробила навіть маленьку річ, як запуск ексгумації жертв Волинської трагедії.

Намагаючись перекласти відповідальність на наших партнерів, ми не згадуємо про те, що українські банкіри отримують десятки мільярдів гривень за рахунок держави, тоді як люди страждають.

Польща вдосконалює свою армію

Українці насміхаються з Польщі через їх страх перед збиванням російських дронів та ракет. Але, насправді, Польща проводить масштабну програму переозброєння, в рамках якої замовила більше тисячі танків та інших бойових систем.

У польській армії з'явиться найбільше в Європі танкове ізгуруповання, а також нова артилерія та повітряні сили. Польща розуміє реальність війни з Росією та готується до неї.

У розпорядженні Польщі будуть сучасна зброя та техніка, тоді як Україна не забезпечила свою армію і не створила потужну економіку для війни з Росією.

Польща не бездіяльна, як Україна, вона не допускає втрат своєї території та своїх людей. Україна ж багато чого висмоктує у Польщі та інших країн Заходу, через свою гордість та неспроможність раціонально використовувати свій розум.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua