Що означають останні роботи Бенксі. З'явилося пояснення.

Останні роботи Бенксі: пояснення
Останні роботи Бенксі: пояснення

Організація Pest Control Office пояснила значення дев'яти останніх малюнків британського художника Бенксі. За даними The Guardian, Бенксі хотів підбадьорити мешканців Лондона в складні часи для суспільства. Pest Control Office стверджує, що ці роботи повинні бути несподіваною розвагою для людей і підкреслювати здатність людини до творчості, а не до руйнування і негативу.

Відомий стритарт-художник Бенксі створив дев'ять графіті з зображеннями тварин у різних районах Лондона протягом дев'яти днів. Він не наклав свій підпис на роботи і не додав підписів до фото в Instagram, що викликало спекуляції серед шанувальників художника щодо значення цього марафону. Деякі навіть припускали, що малюнки можуть мати зв'язок з антимігрантськими протестами в Великій Британії.

«Деякі теорії про глибинне значення кожного нового зображення були занадто абстрактними», - коментує Pest Control Office.

Нагадаємо, що в Лондоні з'явився новий малюнок від художника Бенксі, який був підтверджений самим автором у соціальних мережах. На цьому малюнку зображено три мавпи, які гойдаються на метромосту в східній частині Лондона. За даними BBC, цей твір розміщений на мосту над Брік-лейном, біля вулиці Шордіч-Гай.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua