"Спільне майбутнє": у Польщі відбудеться Конгрес з відбудови України.

Конгрес з відбудови України у Польщі
Конгрес з відбудови України у Польщі

У місті Познань, що знаходиться на заході Польщі, відбудеться Конгрес з відбудови України під назвою "Сommon Future" (Спільне майбутнє) з 7-го по 8-е жовтня.

Організатори повідомляють, що під час цієї події буде проведено 40 дискусійних панелей, в яких візьмуть участь 100 спікерів.

"Конгрес з відбудови України "Сommon Future" – це початок діалогу щодо потреб української економіки та можливостей, які пропонують польські партнери. Конгрес стане платформою для дискусійних панелей, семінарів та мережевингу з метою створення правової та економічної основи для співпраці з Україною для відновлення країни", - підкреслюють організатори.

На цьому Конгресі очікується близько 1 тисячі учасників, серед яких підприємці з Польщі та України, а також представники місцевої та державної влади. Головною метою заходу є розробка стратегії відбудови України.

Організатори Конгресу прагнуть привернути увагу польських компаній з різних галузей, зокрема з сфери транспорту та логістики, будівництва, банківського сектора та інших, до співпраці з потенційними українськими партнерами.

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua